To see this website in English, please click here.

Beste afstuderende kunstenaar,

Neem de eerste stap naar een professionele kunstenaarspraktijk door je aan te melden op de website van ArtOlive. Als afstuderend kunstenaar kan je je kostenloos aanmelden. Daarnaast kiezen we het persbeeld voor ArtOlive Jong Talent 2011 uit deze aanmeldingen, dus je maakt kans om straks te exposeren bij ArtOlive Jong Talent 2011 en je naam terug te vinden op elke flyer, poster en uitnodiging die we uitsturen!

Art Olive Jong Talent 2011 is een initiatief van Stichting ArtOlive. De meest veelbelovende afstudeerders van de Nederlandse kunstacademies presenteren zich op het Westergasfabriekterrein (Amsterdam) aan een breed publiek. Het evenement vindt plaats tussen 26 en 30 oktober 2011. De selectie van exposanten gebeurt (eventueel naast de geselecteerde kunstenaar voor het persbeeld) door freelance kunstcritici die tijdens de academie afstudeerpresentaties zoeken naar het talent van 2011. Zoals elk jaar is er tijdens het evenement in oktober ook de uitreiking van de ArtOlive Award - de aanmoedigingsprijs voor de meest veelbelovende kunstenaar.

De stappen voor het aanmelden op de website van ArtOlive zijn hieronder in detail uitgelegd. Onze website bouwer is zelf ook niet vies van een beetje creativiteit, en daardoor kan er soms wat onduidelijkheid bestaan. Mocht je tegen vragen aanlopen, dan zijn we bereikbaar op 020-675 85 04 of info@artolive.nl.

Succes met je afstuderen en we hopen snel je aanmelding te zien!

Team ArtOlive Jong Talent

 


Hoe meld ik mij aan op www.artolive.nl?

Stap 1:

Klik hier om naar www.artolive.nl te gaan in een nieuw scherm/tab. Bovenin, ga naar 'voor kunstenaars' en klik 'aanmelden'.

Stap 2:

Aan de linkerkant van het scherm, geef je emailaddress en een password en klik 'registreer mij nu!'.

NB: in dit scherm is wat informatie te lezen over dat wij eerst je CV en beeldmateriaal moeten zien en dat je de kunstenaarsbijdrage voor de website moet betalen. Als aanmelder voor ArtOlive Jong Talent kan je deze informatie negeren: je wordt sowieso geaccepteerd (let daarbij wel op dat je bij 'beschrijving' in stap 5 de juiste informatie invult).

Step 3:

De groene balk laat zien dat je aanmelding succesvol is.

Stap 4:

Je kan nu inloggen op de website van ArtOlive, door te klikken op 'inloggen' en je email-adres / wachtwoord in te vullen.

Stap 5:

Zowel kunstenaars als kunstkopers kunnen zich registreren op de site. Het is voor ons dus belangrijk om te zien dat jij een kunstenaar bent. Ga wederom naar 'voor kunstenaars' en klik 'aanmelden', zoals je in stap 1 al hebt gedaan (nu ben je echter ingelogd). Je komt dan in een scherm waarin je persoonlijke informatie kan invullen.

BELANGRIJK: Om te zien dat je een afstuderende kunstenaar bent die zich aanmeldt voor ArtOlive Jong Talent 2012, dien je bij bijschrijving eerst te vermelden: "Jong Talent 2012", followed by the name and location of your academy.

Als alles ingevuld is klik je beneden op de knop 'inschrijving verzenden'.

Als alles goed gegaan is, zie je dit scherm:

Nu is het een kwestie van een paar dagen wachten - we hebben je aanmelding ontvangen en moeten hem nog activeren. Zodra dat gebeurd is ontvang je een mail van ons. Vanaf dat moment kan je je kunstwerken invoeren op de site (klik op 'nieuw kunstwerk' als je ingelogd bent). Hier kan je ook je accountinformatie aanpassen. Houd er rekening mee dat ook nieuw ingevoerde kunstwerken gecontroleerd moeten worden en dus niet direct op de site te zien zijn.

Succes!

- Team ArtOlive Jong Talent