De ArtOlive kunstbon

Wil je iemand echt een origineel cadeau geven? Dan ben je hier op de juiste plek. Geef iets persoonlijks, ontroerends, moois en iets dat iedere dag weer zichtbaar is: geef kunst!

De kunst cadeaubon is de perfecte manier om kunst te geven. Het is namelijk moeilijk om voor iemand anders kunst uit te zoeken. Met de kunst cadeaubon laat je de jarige, de relatie of het bruidspaar gewoon zelf kiezen. ArtOlive bezorgt vervolgens het gekozen werk gratis in heel Nederland.

Hoe werkt het?

Simpel. Om een ArtOlive kunstbon te bestellen neem je de volgende stappen:

1. Bepaal het bedrag van de kunstbon.

In het voorbeeld hieronder zie je wat de ontvanger van de kunstbon kan huren met het door jou uitgekozen bedrag. De kunstbon kan besteld worden voor ieder gewenst bedrag (dus ook lager dan €100 of hoger dan €250). De ontvanger kan er uiteraard ook voor kiezen de kunstbon te gebruiken bij de aankoop van een kunstwerk.

2. Bestel de kunstbon telefonisch via 020 675 85 04 of stuur een e-mail aan info@artolive.nl.

Vermeld in je e-mail de volgende gegevens:
- Waarde van de kunstbon
- Jouw gegevens (naam, telefoonnummer, adres)
- Gegevens van de ontvanger (naam, eventueel adres)

3. Betaal de kunstbon.

Het door jou gekozen bedrag kun je overmaken op ons bankrekeningnummer: 56.92.79.526 ABN AMRO (IBAN: NL36ABNA0569279526), t.n.v. ArtOlive BV in Amsterdam, o.v.v. kunstbon.

4. Ontvang de kunstbon.

Na het ontvangen van je bestelling kunnen wij de kunstbon nog dezelfde dag naar elk gewenst adres in Nederland sturen. Ontvang je de kunstbon liever op een specifieke datum, wil je deze aangetekend laten verzenden, of wil je dat de kunstbon direct naar de ontvanger wordt gestuurd? Alles is mogelijk, vermeld het enkel even bij het doen van de bestelling!